Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rövid utas program, 2010.

2010.09.05

Hat középiskolás tanuló érkezett Kisvárdára, ahol egy hetet töltöttek el. A fogadó családok a Rotary Club szervezésében közös programokat valósítottak meg, saját gyerekeink, és más érdeklődő gimnazista gyerekek részvételével. Emma Finnországból, Irem Törökországból, Elisa Olaszországból, Likar Szlovéniából, Lotar Horvátországból és Joseph Izraelből érkezett. A gyerekek nagyon jól érezték magukat, megismerhették Kisvárda és környéke látnivalóit, sokat kirándultak, fürödtek és jó magyar szokás szerint rengeteget ettek.

Minden este vidám sütés-főzés zárta a napot, ahol volt alakalom a beszélgetésre, ismerkedésre. Óriási lehetőség ez a kisvárdai fiataloknak is, hiszen a közös angol nyelv gyakorlása mellett, életre szóló barátságokat kötnek és ők is szívesen utaznak külföldre, hasonló táborokba.

A Rotary világszervezet garantálja a gyerekek biztonságát. A szülők biztosak lehetnek abban, hogy a gyerekek jó helyre kerülnek, sok figyelmet és törődést kapnak.

Az egy hetes kisvárdai program után a vendég gyerekek Budapestre utaztak, ahol egy újabb hetet tölt el együtt az összes (közel 50), Magyarországon lévő cserediák.

Örülünk, hogy itt voltak, hogy vidáman tanulták a magyar szavakat és jó hírünket viszik szerte a nagyvilágba.

 

A mappában található képek előnézete Short Therm Programme 2010