Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Short Therm 2009.

2010.09.05
Az Ifjúsági csere a legnépszerűbb programok egyike, amely elősegíti a nemzetközi megértést és életre szóló barátságokat hoz létre. Ezen a nyáron 5 kisvárdai cserediák látogatott el külföldi nyári táborokba a Rotary Club segítségével. A külföldi kluboktól pedig 4 diák érkezett július 19-én: Liann Gal Izraelből, Victoria Chi Taiwanból, Barbora Bendova Csehországból és Coban Gokhan Törökországból. Az itt töltött egy hét alatt sok baráti beszélgetésen, találkozón és városlátogatáson vehetnek részt.
Július 20-án a Vár Nyelviskolában találkoztak a külföldről érkezett és a kisvárdai diákok, ahol lehetőségük nyílt egy kis beszélgetésre, ismerkedésre. A vendégek rövid prezentációt tartottak, amelyekből megismerhettük orszA vendéglátók ezt követően kerti partival köszöntötték a fiatalokat, ahol a finom falatok és a hűsítők mellett további beszélgetésekre kerülhetett sor. A héten szerzett élményekről később beszámolunk.águk főbb jellemzőit, szokásaikat, ételeiket.
A diákok ellátásáról és szállásáról a Rotary Klub Kisvárda tagjai gondoskodnak ez alatt az egy hét alatt. Az ifjúsági csereprogram népszerűsége garantálja, hogy a jövőben is sor fog kerülni hasonló rendezvényekre.
 

A mappában található képek előnézete Short Term Programme 2009