Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tabletek ajándékba

A világban a Rotary egyik védjegye a humanitárius cselekedet. Sajnos, ez most egy olyan időszak az életünkben, amikor ezt, és az összefogást mindenek elé kell helyeznünk, hogy segítsünk a rászorulókon.

A Kisvárdai Rotary Klub online ülésein is ezeket a lehetőségeket keresi.

Kézdi László, a Magyarországi Rotary Kormányzója által meghirdetett district szintű, a járvány leküzdéséhez nélkülözhetetlen eszközök beszerzésének támogatása mellett a Rotary Club Kisvárda csatlakozott Leleszi Tibor, Kisvárda Város Polgármestere által, ‘KISVÁRDA ÖSSZEFOG’ néven meghirdetett gyűjtési akcióhoz, ahová 100.000,- forint értékben juttattunk el tartós élelmiszert és tisztító szereket, melyeket az önkormányzat a rászorulók között oszt ki.

Sikerült a Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium 12 tanulójának a digitális oktatási eszközellátottságát is javítanunk. A hagyományos oktatásban jól teljesítő tanulók új, minőségi tableteket kaptak, így nagyobb eséllyel tudnak majd az online oktatásba is bekapcsolódni. Klubunk tagjainak többsége jó szívvel, mint alma máterre emlékszik vissza a Besire. Ebben a gimnáziumban volt alakuló és 10 éves charter ünnepségünk is, sokszor segítik rendezvényeinket, és nagyon jó kapcsolatot ápolunk Igazgató Úrral, tanárokkal egyaránt. Így nagyon örülünk annak, hogy a klubtagság döntése alapján adományunkat Besis gyerekek kapták.

A közel 650.000,- forint értékű felajánlás egy újabb állomása a tanulók támogatásának.

FIGYELJÜNK, VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

Takács Zsolt elnök

Rotary Club Kisvárda